Om jag fick välja igen skulle jag fortfarande välja dig!

Jag verkligen älskar när min karl är ledig!!! Önskar i framtiden att vi har jobb där vi inte jobbar om varandra hela tiden, utan bara är lediga samtidigt.
Efter att jag gjort frukost på sängen, pannkakor <3, till födelsedagsbarnet och vi myst lite så åkte vi iväg mot det hemliga stället. R fick ha en rosa söt ögonbindel hela vägen och Selma somnade till slut i baksätet. Det hemliga stället var inget mindre än min mosters sommarstuga utanför Gävle. Himla skönt och mysigt att bara komma iväg! Selma älskade det och gick bananas.

Igår kväll åkte vi förbi älsklingens päron och blev bjudna på middag. Selma var i början lite skraj men ändå jättenyfiken på Rizzo och till slut vågade hon busa med honom.

Att ha valp är verkligen en utmaning och ibland går dom en på nerverna, fast nästa sekund charmar dom en så att vara arg finns inte på kartan. Men ja det är en himla massa jobb, samtidigt som det är så sjukt kul. Ja Selma är vår lilla bebis och snart kommer bebis nummer 2 <3! 80 dagar kvar!!!

Farfar fyllde 80 för ett tag sedan och idag så fick han äntligen sin present av mig och R. Minigolf, haha, det må låta tråkigt men han behöver komma ut och hitta på saker och han om någon är tävlings inriktad och tur nog märktes det att han tyckte det var riktigt kul. Lyckat helt enkelt. Så medan jag, pappa, Martin, Fanny och farfar var och spelade golf stod min hemmakarl i köket hemma och lagade tårta och mat. Fattar ni vilken lyx jag lever i?!!! Nej inte jag heller, haha. Han är helt enkelt underbarast <3.
Vi åkte som sagt hem till oss sen och åt mat, fikade, spelade spel och fikade lite till. Rickard drog redan vid halv sex för att kröka i Märsta med sina polare. Jag och Selma är nu hos pappa och ska sova här. Katterna och Selma går dock inte så himla bra ihop... får se hur natten blir om Selma sköter sig eller inte. Hihi.

Jag kom tydligen in?!

Jag kom in på Röntgensjuksköterske programmet, men eftersom det inte är distans så var jag tvungen att tacka nej. Man kan tyvärr heller inte behålla sin plats tills nästa år då man måste ha gått 1 termin för att få studieuppehåll och platsgaranti. Bara på't igen!
Ska söka nu i vår med till vissa program bara för att se. Lär väl bli Umeå nästa höst då mina betyg tydligen är skit dåliga, med andra ord, i alla fall i den här universitet och högskole branschen... men än ska man inte deppa ihop haha!

Selma och jag ska strax ut och möta upp husse för att sedan titta på Idol som jag bestämt! Auditions är så jäkla roliga, tycker dock dom kunnat klämma in fler och gjort vissa klipp kortare...

Aug. 28, 2013

Jag bakar och Selma får slicka bunke... rättvist va?
Vädret har varit sjukt fint idag, vi var it på en liten promenad hon och jag och halsbandet, som hon inte alls gillar, var inte lika jobbigt idag som igår. Det går sakta framåt, sen har vi det där med koppel som verkligen INTE är populärt!

Idag har jag annars inte gjort så mycket mer än att städa lite, haft Malin på besök, busat med Selma och bara allmänt haft koll på henne mest hela tiden... Ett sånt busfrö hon är haha!
Imorgonbitti blir det födelsedagsmys med presenter och god frukost! Sen bär det iväg på en liten överraskning. Tjingeling.