No time for freetime

Ännu en dag bestående av plugg... vad är detta? Men men, ska inte klaga ^^ för snart är det ju LOOOOV :D!
Har precis haft BIP test på idrotten, slog mitt förra rekord... om man nu kan kalla det för rekord xD. Men det kändes iaf väldigt skönt :). Fast nu är hela kroppen helt dööööd!!!!

Slutar klockan fyra idag och sen ska jag bege mig till gymmet och pumpa sönder, säger vi ^^. Sen är det bara hem och skriva så fingrarna brinner! För en engelska uppsats ska in -.- och ett träningspass till idrottsmentor JIPPI!!!

Have A Nice Daaay!!!

En överspeedad tjej ser du framför dig!

Innebandy imorse... vad ska man säga xD? Jag var helt galen, kunde INTE SLUTA skratta! Åt vad, ja vad skrattade jag åt egentligen? Åt att ha snott deras boll som de så fint hade lagt åt sidan, eller åt att Emma och jag inte kunde passa som ett par normala människor?


Jag tror jag seriöst går på något, kärlek kanske? Haha xD!

Skola, skola, skola!

Slutar om lite mindre än tjugo minuter... håller seriöst på att somna! Tur att Emma och jag flummar på msn annars hade jag väl bokstavligen gjort det!

Har tre uppsatser att göra den här veckan, jättekul -.-. Är klar med en som tur är, om det nu är en satir blir till att se xD.

Ska med pappa till banken och fixa så jag kan föra över pengar från mitt konto till mitt sparkonto... av någon anledning måste man vara 18 för att kunna göra det! Vilket är irriterande. Sen blir det väl till och åka runt på stan och kolla lite :).

Kramar i mängder <3