Pussgurkan


Klassiska bilden. Heimer full med mat och snart blir det in i duschen med pöjken!

Friday!!!


Snart är lådan i sängbordet helt tom. Hahah, förstår inte att det kan vara så kul att ta en sak i taget och slänga det på golvet... Men han underhåller ju sig själv iaf 😉😄.
Jag har inte riktigt kommit upp ur sängen än, Rickard är hos sjukgymnasten och vi ska väl sen äta frukost. Senare blir det shopping på Gränby med mamma och Heimer 😄❤️!
Var på bio i onsdags och såg hallonbåtsflyktingen. Alltså jag dör vilken bra film!! Ett måste om man gillar att skratta hehe 😉. Igår skulle vi har röjt lite här hemma men vette sjutton vad som hände med klockan. På kvällen åkte vi och bjöd rickards föräldrar på lax som vi rökte och satan i gatan vad gott det blev! 
Som det ser ut nu så åker Rickard upp till huset ikväll och vi andra försöker roa oss hemma 😊. 

Ruskväder

Det händer ofta att jag tror att jag är klar med plugget som måste göras för stunden och man är väldigt lättad... Sen efter någon sekund ser man högen bredvid som man glömt. Hoppas inte idag är en sån dag Hahah. Är nämligen färdig med det lilla plugg som behövdes göras inför imorgon 😄. 
R och hans pappa är uppe i huset men kommer hem ikväll och åker upp på torsdag igen. Det rullar på! Jag och Heimer och Selma, såklart, har bott hos mamma ❤️❤️❤️. Idag är vi hos pappa och hänger. Snart blir det lite lunch och sen ska jag nog dra mig hemåt. Skulle behöva fixa lite hemma i vårt ständiga kaos hahaha. Vill flytta nuuuuuu!
Puss.