Hello beatiful!


Denna klänning!!!!! Hittade den på instagram och föll direkt!!!! Assååååå...... 
Överdelen kanske är asful på närmare håll men just nu är den perfekt!! Hahah "okej Betty it's not gonna happen!". Jag drömmer okej! Kanske man ska sy sin egen klänning... Fick ju trots allt MVG i syslöjd. Hahahahaha. Just kidding. Or??? Hur svårt kan det vara? Nej jag vet, jag vill inte se ut typ såhär...
Hahahahahahaha.....

Borde sova men är lite uppe i varv. Bröllopstankar så det sjunger om det! Verkligen så roligt men beslutsångest deluxe. Hittar nått nytt hela tiden haha. Och det är mycket mer som ska planeras och fixas än vad man tror. Även om vi vill ha ett så enkelt bröllop som det bara går är det ändå mycket!!! 

Vi har bokat hotell för bröllopsnatten. Blir en svit på Radisson blue i Uppsala. Sån lyx! Sen har vi även bokat en weekend till Budapest av alla platser på jorden! Det tog hundra år innan vi hittade ett bra resmål. Ett resmål som var inom vår budget och som hade bra flygtider. När vi väl åker bort själva för första gången på mer än 2,5 år vill jag inte spendera tiden på ett flyg eller dylikt och heller inte att flygen går sent dagen vi åker och tidigt dagen hem. Budapest var det enda vi hittade som ingen av oss varit till och som matchade det ovanstående. Kul med nått nytt och både bilder och fakta säger att det är en galen stad! 
Rickard och jag satt och tittade på ringar nu under kvällen Hahah. Finns galet mycket! Jag har nog hittat en jag vill ha. Men ni vet hur jag ändrar mig 😉. Men vill att det ska bli en surprise! Kan säga att den jag funderar på just nu har en annan färg än vit på sig 😉. Hehe. 
Alltså klockan är redan över 22... there lord! Sov sött! 

Ny vecka, nya tag

Har en sovande Thor i famnen och sitter och smuttar på en latte. Så skönt att bara chilla lite. Vi väntar på Rickard som är hos tandläkaren. Alltså detta år.... säger inte att det har varit dåligt eller så utan mycket bra har hänt men ärligt talat... tror inte det gått 1 vecka utan att han varit till läkaren med magen eller till tandläkaren. Hahahah ska det fortsätta såhär? Det finns MILJONTALS människor som har det värre så jag ska inte klaga. Nej jag klagar faktiskt inte vill bara dela med mig av vår härliga vardag som består i att hänga på vårdcentralen och tandläkarmottagningen 😜😉😄! Hehe. Skämtåsido. Vi får helt enkelt hoppas på att våren blir bättre när det kommer till Rickards hälsa ❤️❤️❤️. Mina eksem är åt helvete också och jag tror nu att det beror på stress! Nästan 99% söker plus att jag såklart blir torr på vinter men oavsett.. Har aldrig varit såhär illa. Men allt löser sig som min kärlek alltid ska poängtera. 

Joo jag skulle berätta en sak förut som jag var på rosa moln pga. För snart 2 veckor sen ringde de från förlossningen (JAAA FÖRLOSSNINGEN PÅ AKADEMISKA!!!!!) och sa att jag skulle få komma på intervju! Hihi asså det är ju galet! Var på intervjun för ca 1,5 vecka sen och det kändes jättebra! De skulle höra av sig under slutet på denna vecka så vi får se. Men Hahah, alltid ett MEN. Nu kanske Rickard har ett fast jobb på gå G som startar till sommaren dock kommer han inte få svar förän nästa vecka. Haha. Asså han tjänar ju typ dubbla min lön och vem tackar nej till fast jobb? Sen kan hösten bli lite problematisk med Thor så nja det kanske inte går eller så gör det de? Hursom det är ju inte ens säkert att jag får mitt jobb, framtiden får helt enkelt utvisa vad som händer. Det bästa vore om jag fick jobba på timmar och Rickard fick sitt jobb. Dock så var ju mitt jobb sommarvikarie men de frågade om jag ville börja jobba extra redan under våren. Ååååh hoppas!!!!! 
Heimer för ca 1,5 år sedan när vi bodde i länna. Har han varit så liten ❤️❤️❤️?! 

Söndag kväll

Kan någon vänlig själ förklara för mig hur filmen Frost kan vara så "förtrollande" för barn? Hahah. Har satt på den ett X antal gånger de senaste 3 dagarna. Heimer sitter aldrig och tittar på en hel film, det har han för mycket spring i benen för så det pausas hit och dit. Men tror ändå vi sett den totalt 3 ggr ... Haha. 

Vi har haft en lugn dag, varit ute i det fina vädret, städat lite, tittat på film, ätit pizza och gottat oss ❤️.
Full rulle vill jag lova med dessa vildar 😉. 
Dessa små fossingar alltså ❤️❤️❤️. 

Jag tänkte tanken om att gymma imorgon, alltså jag bara tänkte TANKEN och Rickard sa för en stund sen att han börjar få ont i tanden. Hahahah........ får se om jag kommer iväg. Förra veckan var jag sjuk så blev bara promenader.