Biljarder gånger om ❤

Åååååh det är ju när man kommer in till sovrummet och ser en liten bebis ligga och le ett stort tandlöst leende och skratta så fort man ler tillbaka som man verkligen inte vill åka bort! Skär lite i hjärtat! Men ja skolan är snart över!
Kommer bli en riktig liten busunge det här. Oboy ❤❤❤!

Let me just take that.

Måndag idag, nya tag ny energi? Njaaaaaa. 
Jag och Heimer somna redan vid 20 igår kväll. Var heeeeelt slut! Men ja vi sov till runt 9 imorse (haha nej han har verkligen inte sovit hela natten... Vaknat flera gånger och ätit, bytt 1 blöja osv) känner mig ändå trött haha. Blir sådär när man får för mycket av det goda 😉.
Har gjort frågorna till immunologi seminariet som vi ska ha imorgon. Känner inte för att åka till skolan när det är såhär fint väder!
Heimer blev hela 5 månader igår❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤!!!!
Hahah "vad är det där för knäppgökar?".
Ååh han växer så himla fort! 5 månader bara puts väck! Man vill ju att han ska bli äldre så man kan göra mer saker med honom typ som att gå på Skansen, åka till Astrid Lindgrens värld, lego land, Disney world, furuvik jaaa listan är låååång finns ju så många olika nöjes saker man vill åka till. Men å andra sidan vill man ju att han ska hålla sig liten och vara go och rund. Han är ju så mysig när han kurar ihop sig i famnen och håller om en. SMÄLTER❤❤❤!

Let's make some tacos! Game of thrones blir det också woop woop nyaste avsnittet 😃!

Amazing spiderman 2

Blir bio med Martin (hans födelsedagspredent ifrån oss), Fanny och pappa ikväll. Var tvungen att titta på amazing spiderman 1 igår då jag inte minns att jag sett hela haha!
Annars är det bara chill idag. Ska strax ta ut vildarna på promenad och hoppas på att lillen somnar.... Haha. 
Vi var till fjällnora igår ❤