Midsommar

Midsommar i Göteborg 😄! Hahaha Heimer blev på dåligt humör precis innan vi skulle dansa runt stången 😜... Han total däckade i vagnen ganska snabbt, tänk vad lite trötthet kan göra ❤️. 
Min mini ❤️❤️❤️!!!
Vi har haft fint väder men sååå kvavt. Det borde åska snart (???), har liksom känts som tropiskt klimat idag haha. 

Mot Göteborg

Var liksom läskigt sugen på kaffe imorse och planen var ju att packa in barnen sovandes i bilen och åka mot Södertälje och på vägen äta frukost. Hur kan donken få slut på vatten just den morgonen när kaffet var som viktigast?! Hahahah. Händer bara mig (i-landsproblem jag vet....) Precis innan skickar Sofie (från Göteborg) en bild på att tågen inte går osv osv...... jooosåååaattt. Men vi sitter på tåget nu och det är än så länge bara 30 minuter sent och vi rullar ju frammåt så alltid något.
Mina killar ❤️❤️❤️.

Detta blir ju som vår familjesemester detta år, sen jobbar Rickard galet mycket fram till bröllopet. Sen åker vi på bröllopsresa till Budapest ❤️. Funderar på att boka in Kolmården sista helgen i augusti när högsäsongen är över och det blir några dagsutflykter typ till Furuvik osv. Annars blir vi hemma och latar oss. Passar mig jäkligt bra 😉. Har fullt upp som det är 😄❤️

BRÖLLOPSKLÄNNINGEN

Juste 😃😃😃😃😃😃!!! Bröllopsklänningen har kommit!!! Och jag kunde ha den!!!! Helt otroligt!!! Den var för stor i axlarna men min faster sydde upp den så nu sitter den bra. Behöver liksom inte banta haha, vilket jag borde göra ändå men känner ingen stress över det då klänningen passade bra. Är nöjd, känns som mig eller vad man ska säga? Spetsig och stilren, inga konstigheter 😄. Tyvärr kan jag inte lägga upp någon bild här, vill att det ska bli en överraskning för så många som möjligt 😊. Men för att ha lagt ut 1700kr så är jag riktigt nöjd med klänningen!