Poker face

Hela den här veckan har alla gått omkring med POKER FACE och "ljugit" för Emma XD. Nej jag kan inte då. Jag ska bort, men nästa helg kanske XD. Men hon misstänkte aldrig något, som tur var^^.
S
å i söndags hade vi överaskningsfest för hennexD! HAHAHA!! Ni skulle sett henne när vi hoppade ut från våra gömställen XD HAHAHAHA JAG DÖÖÖÖR!! Johan och Christoffer stod i städskrubben, jag och Gabbe i tvättstugan haha. Jenny och Sofie hade svårt att hålla sig för skratt eftersom dom visste att vi skulle komma hoppandes fram och skrämma Emma. För Emma är nog den mest lättskrämda i hela universum hehe. Så när vi hoppade fram bokstavligen skrek hon och ramlade baklänges hahaha. Och vi filmade såklart allt XD. Nästa facebook och Youtube.
Kvällen blev i alla fall jättebra, jag skrattade hela tiden HAHA, och jag tror Emma håller med :).


Nu har jag kommit över 10 300 ord :O och 20 sidor :D! Tihi...

PUSS

Surt!

Idag fick vi reda på att vi efter sportlovet kommer få ETT TILL ämne!!! Dom har tydligen insett att vi kommer att få väldigt mycket i 3:an och därför vill dom istället lägga till Geografi nu -.-
Roligt eller hur! Det kommer att innebära att vi kommer sluta ännu senare på onsdagar och fredagar än vad vi redan gör. JIPPIE! Nooot! Men om man ska se nått positivt med det hela så är det ju att vi inte har lika mycket i 3:an. Men vi kommer ändå har Geografi i höst eftersom kursen slutar till jul. ÅHH detta suger! Kunde dom inte tänkt på det här LITE tidigare!