UpdateKärlek på högsta nivå ❤️❤️❤️.

Fullt upp! Hinner inte med att uppdatera min kära dagbok... lite små trist men men. Imorgon är det slutbedömning på psykiatrin sen är det bara 3 dagar kvar på den praktiken. Bästa vecka ska vi göra fältstudier på BB 😄! Woop woop! Hade ju varit häftigare att gå på förlossningen men jag förstår varför vi inte får. 
Plus att jag nog håller på att bli sjuk, igen... Yeay! 

Mina vildar ❤️❤️❤️Ena vilden har i alla fall somnat, haha! Alltid något 😉. 
Thor verkar inte planera att sova.. blir en överraskning ❤️.
Fick tillbaka min rapport som jag skrev under äldrevården, högsta betyg, tjing!!! Hahah trodde verkligen inte det, tyckte själv den var värdelös men icke då. Lite "talang" har man allt, hehe. Håller på med psykiatri rapporten nu och usch vad jag HATAR att hitta vetenskapliga artiklar! Jag är totalt värdelös på akademisk engelska. Och Google translate är ju inte mycket till hjälp.. gör en bara med förvirrad....

Du måste ändå älska hösten.


Nu går det undan. Hade halvtidsbedömning idag på psykiatrin och det kändes bra. Denna kliniska adjunkt var inte lika barsk som hon vi hade på äldrevården. Vilket säger en hel del om hur det kändes denna gång 😊. 
Och oj vad det går undan, redan har 7 veckor gått av praktiken och vi har nu bara 8..  Knappt 8 veckor kvar! Än är jag inte i hamn men känner mig stolt att jag klarat såhär långt. Galet vad skönt det känns! Och galet vad tiden går fort, Thor är snart 2,5 vecka gammal... ❤️❤️❤️. Jisses!