Paus

Tar en fikabreak med min minsta viking innan vi ska hämta dem andra två vildarna på dagis! 
(null)
Denna matbild skickade min man till mig....
(null)
.... så jag skickade denna till honom 😂😂😂...
(null)
Ser otroligt lyxigt ut, eller hur?! Måste vara årets matbild! Rågeko med extra mycket smör och lite apelsin juice till det 👌🏼.

Ensam för en natt.

Barnen på dagis och vi är påväg in till Uppsala. Ska handla mat, ta en obligatorisk latte på donken, köpa sofftyg på Ikea och sen lämna av Rickard som flyger upp mot Luleå idag. Blir själv med barnen tills imorgon. Enda som är liiite jobbigt är att hundarna blir sååå vaktiga och reagerar på ALLT. Vilket betyder att när dem morrar, skäller osv på kvällen så finns det risk att barnen vaknar. Nu är ju dem vana med skällande hundar men hursom så vaknar ju jag 😂... sabblans djur. Men känns ju iaf tryggt, speciellt när jag är så harig av mig när det kommer till att sova själv 😂. Så ja även om de går mig på nerverna dem där hundarna så är jag glad att vi har dem. Frågan är ju dock om det skulle komma någon okänd... vad skulle dem göra? Haha! Selma skulle nog bli vansinnig och stå och skälla men leia Hahaha kanske gå fram och bli superglad 😂? 

Rickard ska bo i svit inatt, det svinet, med ångbastu och allt! Hemma ska vi försöka få ordning på vårt soffbyte! Vi gjorde ett litet fynd igår även om vi måste köpa nya tyger så vart det halva priset iaf 😄! Hittade tresits och en fåtölj båda från Ektorp i fint skick för 650kr. Taget! Killen skulle flytta och ville bli av med dem. Vita visserligen men ska köpa grått nu som dessutom är på "extra" pris på Ikea fram till imorgon! 

Är även på jakt efter att börja samla på en ny servis. Och ska kika på ett tårtfat samt tekanna men kan inte bestämma mig!!! Vilka problem va 😂. 
Nej nu kaffe 😄❤️!!! 
(null)
Såhär sexig kan man se ut efter en sömnlös natt 😁🙈. Måste boka frisör också!! Helst igår men tiden finns inte just nu 🤣. Eller kanske bristen på pengar 🤔?? Eller både och 😒😂.

Tillbakablick

Heimer i Kuba för 3 år sen ❤️. 
(null)
Skulle göra mycket för att få åka till värmen med familjen nu, nu, NU! 
Tänka sig att vi var till Kuba i 2 veckor för 3 år sen med den där lilla fisen!! Och kom sedan hem och plussade som visade sig vara en liten Thor som legat i magen ❤️. Redan för 3 år sen hade den där grabben sattyg i blicken 😂... och jösses vad han charmade människorna därborta. Var ju inte allt för många barnfamiljer där 😂🙈. Underbar resa och hoppas på många många fler med mina vikingar ❤️. 

Nu ska vi åka på "äventyr" till Uppsala. Mat hos min gammelfarfar sen kolla på soffa 😄.