I'm feeling hot hot hot!!

Vilken värme!!! Alltså jag är ju sån som svettas naken när det är vinter 🙄... Förstå nu. Flyter i min egen svett 😭😂... Men härligt med SOL 😉!
Orkar inte göra många knop i denna värme, inte barnen heller. I torsdags var Alice över hela dagen 😀. Vi åt pizza, fikade, pratade pratade och pratade, gjorde pannkakor, busade med barnen och hade en väldigt fin dag helt enkelt! Får vi göra om snart igen! ❤️
Åh vad det skulle vara härligt med en ORDENTLIG REGNSKUR NU!!! Fast imorgon har vi bokat lekparks häng med linnea, Nils, pappa och fanny och Johan så då kan det få vara uppehåll hehe.
Idag har jag haft en fikadejt med finaste Johanna ❤️! Känns verkligen som dessa år vi inte haft kontakt inte existerat 😅. Allt är precis som vanligt!


Mina killar!

Att ta kort med tre barn är kanske lite som att leta efter en nål i en höstack. Iaf ta kort med våra barn. Finns ju lugnare barn än våra så att säga 😂. Fick inte till det "perfekta" familjefotot där alla kollar in samtidigt i kameran och ler. Det fotot kanske kommer någon gång i framtiden 😅. Hoppas hoppas! Men fick ändå såååå fina kort! Jag gillar ju bilder där det är lite mer liv och rörelse än stela porträtt bilder. Fanny och pappa kom upp på middag så därav tog vi en spontan familjefotografering ❤️. Tack för hjälpen 😘. 

Kvällsdopp

I fredags (jag vet är ett tag sen haha) så kom min familj över, Rickard jobbade kväll, dom hjälpte oss att städa, jag gjorde pannkakor och sen tog vi oss ett kvällsdopp 👌🏻.