GLAD PÅSK FINA NI!!

Hade en härlig långfredag igår med påskfirande! Saknade min man såklart.

Äggprickar tävling! Först målar man sitt ägg sen tävlar man genom att slå äggen mot varandra. Den med helt ägg vinner. Pappa vann och jag kom tvåa igår hehe. 

Barnen hade påskäggsjakt imorse med skattkarta som självaste påskharren lämnat 😉. Blev lyckat!! Och som jag gissade, SÅPBUBBLORNA blev favoriten i påskägget 😃. Barnen ville ut direkt och blåsa bubblor, så fick det bli!
Vilken morgon!!! 
Jag och barnen ska röja HELA huset idag.... Som vanligt har någon släppt en bomb. Haha! Välkommen till familjen Lindroth 😉. En vacker dag ska även vi ha det städat och FINT. Men ja just nu lever vi i kaoset som tre barn och två hundar skapar... Okej två vuxna som också är ganska bra på att skapa kaos med 😂. Jag är väl inte helt oskyldig liksom 😅. Men först lunch till mina ligister!

Rickard blev nöjd med sitt påskägg som innehöll öl, kaffebönor från Johan Nyqvist och lemon cheese som vi ska testa till scones imorgonbitti 😊. Näää nu måste jag ta tag i mitt liv... Men fastnade med lite viktiga saker haha shopping! Haha! Skulle köpt gummistövlar till Thor för hittade inga 25-26or.. Såg att dem han hade var 24 så dem satt precis. Men han måste ju kunna ha dem i sommar/höst också så köpte polarn och pyrets gul/randiga. Älskar dem!! Vill köpa lika till Birk också men han har haha... Och jag fick bästa påskägget av min kärlek!!! Presentkort på HM och espresso house 😍! Vi känner varandra allt för bra 😉. Så linnea fika och shopping efter påsklovet 😍?! 

Kaffepaus.

En av dem gånger under dagen som jag bara chillar med livet är vid mitt morgonkaffe 😍!! Verkligen godaste kaffet på dagen!!!
Och kan ju njuta lite extra när dem två stora är på dagis. Nästa vecka kör vi påsklov! Var det inte sportlov nyss??? Imorgon blir det påskfirande hos Linnéa och Micke  😊. Blir lite trassligt med bil men nu har det löst sig haha! R jobbar och måste ta bilen.

"Det kanske finns en gud trots allt?"

Jag fick syn på klänningen som bara skrek BETTY!!! Givetvis på HM 😉. Den var såklart blommig hehe men fanns inte i min storlek.... Var ute efter en klänning som jag kan ha på våra vänners bröllop som är nu i maj. Och det är ju en fördel om man kan använda den i sommar också. Egentligen ville jag ha en ifrån Chi Chi London och hittade en som kändes bra. Men denna, ja denna är helt perfekt. Men såklart ska ju alla vara lika tjocka som mig hahaha, varför??? Påväg mot Willys vid kungsgatan funderade jag fram och tillbaka hur jag skulle göra 😂.. Be mamma kolla uppe i Dalarna på HM, fråga om Rs mamma kunde kolla i Märsta, åka in till stan imorgon?? Haha. Den var ju slut på nätet också. Men så skyndade jag mot boland city efter att ha hämtat maten på Willys, var lite bråttom då jag skulle köpa lunch, lasta av maten hemma och sen hämta barnen på dagis. MEN klänningen fanns där!!!! Jag hann ju i te prova den så än kanske jag inte ska hoppa av glädje och glömde såklart den i bilen som R har just nu så har inte kunnat prova den nu på kvällen heller 😂. Kanske finns det en gud ändå 😂😂😂...
Alltså blommor!!! Och ja kläder med spets!!! Tänk om man hade ett egen designat klädmärke eller om man kunde sy?!! Hehe. 
Hur som nog om min klänning. Hade en mysig förmiddag med bästa Nils och Linnéa ❤️. Vi strosade runt i en hel del butiker och jag kom hem med 3 BHar rikare 😁. 
Nu på kvällen var jag och Heimer på bamsegympan, det var avslutning så barnen fick diplom och glass. Heimer var på sitt bushumör och gjorde väl inte riktigt som man skulle... Nåja han har sina dagar. Hoppas imorgon blir en bättre dag 😅. Trevligt att fanny och pappa var över, dem åkte vid nio och vi satt och snacka skit och drack latte/te 😀. Mys!