Fun nights, days and yeah... I just love life!

R lurade mig förr förra veckan... Det blev inget spa/massage i Skövde på hotell, utan vi åkte ut mitt i skogen och sov i en sån där otroligt mysig liten hydda med egen eldstad. Vi badade bastu, åkte båt, gjorde jättegod mat över den öppna elden, tjockade oss, myste och jag har skrattat så jag nästan kissat på mig. Galet bra!
Annars bestod förr förra veckan av kalas, inflyttningsfest, shopping, bio, restaurang besök och bara en massa pussande på min älskling. Men jag fick i alla fall min thaimassage och kan starkt rekommendera det!
I den här lilla saken bodde vi i, så himla mysigt ♥♥♥!
 
Idag känner jag mig helt förvirrad. På både gott och ont. Svårt det där med att ta ett beslut. Varför har inte alla människor som en inbyggd "övre röst" som alltid vet ens bästa, som kan se in i framtiden men inte avsölja allt bara det nödvändiga och som man kan rådfråga i sånna här situationer. Ja varför har man inte en sån? Det suger. Vet att vi människor måste göra misstag. Hur ska man annars kunna lära sig? Sen finns det dom som göra samma misstag om och om igen. Men ibland vill man redan innan man göra något inte göra det hela till ett enda stort failande. Man vet att den här saken kan bli hur bra som helst samtidigt som man vet att allt kan gå åt helskotta. Hur gör man då? Äsch... ödet får helt enkelt bestämma.
Två sjuka brudar som matar varandra med vattenmelon. Eller rättare sagt den ena trycker in vattenmelon i den andres mun... ofrivilligt. Hahaha!

Yours are the sweetest eyes I´ve ever seen

Galna saker. Är det sånt man ska göra bara för att få den där kicken? Kicken som gör att du kan gå runt en hel dag och bara le. Vad är rätt och vad är fel? Om man känner en sak nu men imorgon kanske den känslan är helt annorlunda... ska men tveka då? Bara köra på kanske? Hur mycket har man att förlora? Jaaa... vem vet...
NU VILL JAG TILL SOLEN MED MIN KVINNA OCH SLIPPA DET HÄR HETSIGA SAMHÄLLET SOM MAN KAN BLI MER ÄN GALEN PÅ. JAG VILL ATT VI SKA GÖRA GALNA SAKER SÅ SOM ATT DANSA NAKNA PÅ BAREN, RIDA PÅ ELEFANTER, DYKA MED HAJAR, GÅ PÅ LEJON JAKT, GÅ VILSE I BANGKOK, BLI JAGADE AV LEOPARDER OCH FRÅGA OKÄNDA MÄN OM DOM VILL LIGGA MED OSS (INTE PÅ RIKTIGT DÅ DÅ, BARA KUL ATT SE DERAS REAKTIONER). 
På torsdag är det bara 1 månad kvar. Vad sägs som att vi spolar tiden? R kommer ändå och hälsar på... Linnea och Alex kommer vi möta på i Phuket vid jul och resten av min familj har ändå inte råd att komma så ja vi kan väl lika gärna få dra nu. Hoppa på planet till Johannesburg och pusta ut efter allt arbete vi gjort under året. Taggad är jag i alla fall! Till tusen ♥. Vi tog tyfoid sprutan igår och idag gick jag till apoteket och hämtade ut malaria tabletterna med ett leende på läpparna då priset var lite oväntat! På donken igår satt vi även och gick igenom packningslistan, vi är grymma! Tack och god kväll!

Finns det något så bra som kärleken?

Jag tror att jag lever. Ska bara nypa mig själv... aa. Eller drömmer jag? Oavsett vad så måste jag erkänna att jag gillar det. Nej, jag älskar det ♥.
 
 
Jag har varken haft tillgång till cyberworlden eller haft tid. Ja herre min skapare har haft fulla händer hela tiden. Galet vad saker och ting kan bli. 
 
Just nu sitter jag på jobbet och har varit här sen 7 imorse. Gillart! Imorgon efter jobbet blir det vaccination med fia-lottan och sen hem till älsklingen där en "läskig" överraskning väntar. Tjolahopp!