Min möhippa

Malin skulle komma över förra lördagen för att hänga. Huset var lite smått kaos och barnen hade precis ätit färdigt vilket betyder att även dem var KAOS, speciellt Thor. 1 timme innan Malin tänkt komma knackar det på dörren..... varför misstänkte jag inte en kidnappning 😜??! Där står Linnea, Alice, Fanny och Malin 😄. Vi drack skumpa och jag skulle packa en väska. Sen drog vi mot stan. Fick skämma ut mig på Gränby och min största fråga efter är "HUR BLINDA ÄR FOLK???" Jag skulle ju gå runt och fråga om äktenskapsråd och sedan skriva ner det. Folk frågar på allvar vad jag skulle med infon till... jag bara "jag har möhippa...hehe" då fatta dem hahahaha. För det är ju så, jag brukar ju gå runt med tiara som det står "BRIDE TO BE" och sen samma sak fast band runt kroppen. Yes sån är jag 😉. Lite humor. Sen måste jag säga att det bästa tipset från alkisarna var "personlig kontakt", där satte dem den 😉. Ska börja ta på Rickard efter vi gift oss 😄👍🏼. Hahah...
När vi var klara på Gränby kom Martina också 😄😄!! Och sen blev det svett och skratt... POLE DANCE!!! Kan avslöja att jag vakna upp med träningsvärk och blåmärken dagen efter. Men det var jättekul!!! Funderar starkt på att börja i höst.
På kvällen blev det tacos, jag gjorde kladdkaka med ögonbindel och så körde vi en ny variant av "med andra ord" innan dem drog med mig till city. Blev bowling och kan säga att jag ägde till andra ölen kom in Hahah! Jaoo. Sen gick det utför. Jag och Malin var dem två som hängde kvar på dansgolvet tills det stängde på Etage och vi slirade hemåt mindre nyktra med glimten i ögat. Fan vad vi skrattade och var kissnödiga. Vid 04.30 la jag huvudet på kudden ❤️.
Jag ser förövrigt helt bortkommen ut på pole dance bilden Hahahah! GOTTA LOVE IT!

Nyfriserad

Att få bort den evigt fula utväxten i onsdags var så härligt! Värt alla dem där 1500kr, klippte mig också 😊.
Idag har vi inte gjort speciellt mycket, fixat lite med tvätten men svårt när någon, nämner inga namn, hela tiden ska busa och slänga alla vikta kläder och gömma sig under dem. Så nej det är liksom inte sådär jättelätt eller roligt 😉. Rickard slutar klockan 16 och sen ska vi till Märsta för att hjälpa hans vän att flytta. Jag antar att vi stannar på vägen och äter något flottigt... min bröllopsform har aldrig varit bättre 😉. Men nån måste ju vara den fluffiga bruden också 😜.

Jag är ledsen.

Fy bubblan. Ja det är klart jag lever! Om jag lever... har aldrig känt mig så levande som i söndags!!! Blev kidnappad på möhippa hehe... förklarar en hel del 😉.
Jag har fullt i min hjärna på saker som ska ordnas till "THE BIG DAY". Jag trodde jag hade koll och inprincip klar men NEJ. Jag har inte ens gjort en traditonell checklista!!!! Inte likt mig... Får bli typ det första jag gör imorgon för snart kokar min hjärna över. Så nu måste jag sova efter en hektiskt dag. Har fått håret fixat och sprungit runt i affärer med min blivande man medan Bridget (barnens nanny) passade barnen 😊. Lyx!
Får berätta om mitt liv och min möhippa snart! Puss