Klädrensning!

Det blir mycket barnkläder med 3 barn. Blir ju mycket med 1 barn sååå 😂... Dem har givetvis ärvt av varandra men kan ju vara så att jag köpt mycket nytt också till Thor och Birk fast de haft Heimers gamla kläder. Lite nytt vill man ju såklart ha!! Håller nu på att rensa ut stl 92 hos Thor och ska lägga in 98,98/104. I Heimers garderob ska alla 98/104 ut. Han har nu stl 110/116 och har köpt rätt mycket till honom, får se nu när jag rensar ut 98/104 om han behöver mer nu innan sommaren eller om nästa shopping till honom blir i sommar. Jag kanske är knäpp men tycker det är ganska avslappnande att hålla på med att vika in tvätt och fixa med kläderna. Kan man filosofera lite samtidigt. Nu somna Birk så då ska jag fortsätta och snart fredagsmys! 
(null)
Gladfis 😍❤️

Fikadejt

Jag och Alice tog en mysig fika på Waynes igår! Egentligen ville jag fika på espresso house men det var fullt 😭... min favorit cheesecake finns där 😂. 
Men det var gott på Waynes också. Birk somnade efter ett tag vilket var skönt då han börjar bli ett icke bra fika sällskap 😂. Han vill ju ner och krypa och leka, inte sitta i mammas famn liksom 😂. Tiden går på tok för fort som vanligt vid våra fika dejter 🙈. Alltid lika kul att höra hur det går med hennes läkarstudier 😄❤️.  Och jag har nog bestämt mig för vad jag ska plugga vidare till sen när barnen är lite större och jag fått bra med erfarenhet. Yes det som jag egentligen alltid velat bli men som jag ändrat mig om pga arbetsförhållandena och det stora ansvaret. Men barnmorska helt klart ❤️.

MORGONSTUND

(null)
#filterISneeded..... 
G O D M O R G O N !
Jag och min kära latte! Birk sov lite oroligt inatt och när Heimer vaknade pigg 6.40 kändes livet lite extra jobbigt 😂. Men nu sitter jag och ska njuta av min latte. 
Ha en fin dag allihopa! Vi ska mysa i detta snöväder och försöka ta oss ut 😂❤️.