Storm.

Här hemma har det varit storm utanför dörren i några dagar nu. Vårt hus ligger helt öppet, alltså är det extra blåsigt här. Jag och barnen pallrade oss ut idag, vart väldigt kortvarigt haha men lite frisk luft fick vi i oss.
(null)

(null)

(null)
Thor var inte på sitt bästa humör. Leia däremot var helt lyrisk 😂. 
Heimer drog runt Birk i pulkan, självklart dör mobilen 😭😩... så fick ingen bild. Får göra ett nytt försök imorgon 🙈.
Egentligen skulle herrarna vara på dagis idag men kan varit så att ingen väckarklocka ställdes (kommunkationsbrist 😂) och alla våra tre små väckarklockor tycktes inte heller verka funka särskilt bra 😂... så vi vaknade 9, och 8.30 börjar dem 😉. Äsch! Lite synd då dem haft sportlov nu en vecka och längtar till dagis men men. 
Vi gick in sen och bakade blåbärs och hallonpaj 😊. Nu på kvällen åkte Heimer och Rickard till bamsegympan, Heimer var så stolt när han kom hem och hade fått en bamsetröja! 
Nu sover alla små vikingar och väckarklockan är ställd 😉... imorgon ska jag passa på att åka och veckohandla medan barnen är på dagis 👏🏼. Rickard har skola och massa plugg framför sig. På kvällen blir det Wallenbergare till middag 😍. Yummy!
(null)
Alltså DU ❤️

That face!

Det här med busiga barn. Det finns busiga barn och så finns det BUSIGA barn 🙃. Mina barn är av det senare slaget 😂🤣. 
(null)
Tycker bilden säger ganska mycket. DEN BLICKEN. 

Oil Pulling

Låter som något mycket snuskigt eller hur?! Oil pulling, hahahahaha! Men icke då! Jag har gjort lite research på nätet om att få vitare tänder naturligt... hehehe... verkar ju omöjligt typ. Men enligt vissa ska kokosolja göra dem vitare. Hmm.. och enligt vissa inte. Men det är värt att testa, är en uråldrig indisk metod och är även en kick för munhälsan. Soo WHAT THE HELL! Testade nu på kvällen, du använder det som munskölj typ, men det ska gärna vara i munnen och snurra i ca 10 minuter, joo tjena när man är förkyld liksom och näsan är täppt. haha! Men munnen är nu alldeles len vill jag lova. Så vi får väl se om detta funkar. Har faktiskt när jag gick i gymnasiet (tror jag det var) använt blekning för hemmabruk, var nog dentaway. Men ger ju ilningar och mina tänder som har vita fläckar här och var blev sån blekning inge bra. Gjorde även blekning i Stockholm för typ 5 år sen, men efter det fick jag väldigt mycket ilningar eller ja inte mycket kanske men tillräckligt för att inte vara så sugen på att göra om det! Läste även om att blanda bikarbonat med vatten och gnugga på tänderna, men det skulle tydligen vara skadligt i längden på emaljen och därmed ge ilningar. Ska det vara så svårt att få ha vita tänder naturligt? Ja ja undvik kaffe, te och läsk. Lättare sagt än gjort ;). Visserligen dricker jag ju bara latte med ganska lite espresso i hehe. Och te inte allt för ofta nu för tiden. Men kolsyrade drycker har det väl blivit lite mycket av, mycket kolsyrat vatten då det ibland är godare :). Får ge er lite respons om några veckor ifall det gett något resultat :).