Du får inte knacka på min dörr om du inte är beredd att komma in.

Tjenare snyggingar! Jag är på okända marker, dock så har jag väl mer eller mindre lärt mig staden utan och innan vid det här laget. Och jag hade även tänkt att hålla den lilla staden jag befinner mig i hemlig och vad jag gör här (skulle bli en liten surprise haha) men min mamma och moster avslöjade mig grovt på facebook så vi skippar det där med surprise!
Jag har det jävligt bra iaf :). När jag kom förra måndagen så står min gamla parallelklasskompis ifrån Celsius, Agnes, i trapphuset och det visade sig att vi skulle dela rum haha. Sverige (världen) är allt bra litet ibland. Vi har iaf skitkul vilket gör att tiden går himla snabbt. Pluggandet i säg går väl inte så bra men har klarat alla de där tusen testen nu vilket innebär att jag kan sitta och repetera eller what so ever ;).
Jag stannar här tills på torsdag, sen sticker jag hem till Fialottan och vete fan vad vi ska göra för galet, men ni vet ju att vi är galna så något hittar vi väl alltid på! Sen på fredag blir det gym med Johanna (HAR ÄNTLIGEN KÖPT DET DÄR FÖRBASKADE GYMKORTET), vi pumpade sönder i söndag och ni ska bara veta vilken skön träningsvärk jag hade igår haha, eller inte! På lördag blir det melodifestivals mys med Linnéa! Uberbra! Och jaa sen måste jag hinna packa, träna lite till, plugga och jaaa hörni SEN DRAR VI FÖR FAAAAN!!! Egypten nästa! Exakt 1 vecka idag :). Är så taggad ♥.

I got a sweet reminder of you

Vi blev tre i torsdags. Malin, jag och Sofie. Slutade med att jag fick ett jack i knät och har haft jävligt svårt att böja på det sen dess (sprang in i en bildörr om någon vill veta, hahaha)... men ack så kul vi hade! Tror att hemmaparty är min grej. Bara hänga och ha det riktigt trevligt! haha. Fyyy vad bäst det är ♥.
Annars jobbar jag på, idag, igår och två pass väntar på mig imorgon. Yeay! Det är ju såhär ska ni veta... att jag älskar mitt jobb (pepper peppar). Om det inte vore för lönen så skulle jag ganska lätt kunna utbilda mig till undersköterska och jobba som det i några år tills jag vet vad jag vill bli.. men nu är det ju så att damen ifråga har andra planer ;).
Ska även bort de tre kommande veckorna, blir kanske återseende då eller tidigare... who knows ;). Ska iaf njuta lite av livet! Ha det bäst ♥.
SKA BLI SÅÅÅ JÄKLA KUUUUL!!! BÖRJAR TAGGA LITE SMÅÅTT REDAN NUUUU :)!

Kiss my ass!

Idag när jag stod och väntade på Malin kommer det fram en gammal kortväxt tant, ställer sig 1 dm ifrån och kollar mig uppifrån och ner.. sen säger hon i telefonen "och så står det en massa jävla poliser överallt på gatorna". Sen går hon iväg, jag tittar efter henne och då vänder hon sig om och ger mig en arg blick. Haha... ja vad ska man säga?? Jag dog iaf lite inombords då jag verkligen inte förstod någonting. Hahhahaa.
Vad har hänt idag... malin mådde inge bra så gymmet sket sig... vi åt på kina alltid lika gooott, sen ringde vi om tatueringstid, snacka massa skit. Sååå jävla bra dag! Är på toppen humör idag hihihih! Inte illa mina damer och herrar! Inte varje dag som känns bra. Har även jobbat nu på kvällen, jobb jobb jobb, känns ju som om man är på jobbet jämt haha. Därför kan ni väl förstå hur himla skön känsla det är när man sitter och bara får hänga med sina helt underbara vänner som gör ens dag till BÄST! Haha... imorgon blir det röj här hemma med lillgummsan också hihihi. Så var på er vakt...

Vi var höga. Vi var kåta. Vi levde livet! Richmond♥.. säger jag bara... hihi