Home is wherever I´m with you

Ska upp tidigt imorgon och jobba arslet av mig som vanligt. Vet ni vilken träningsvärk jag har eller?! Om jag ska sitta med benen i kors måste jag lyfta benet annars får jag knappt upp det. Otränadtjej. se


Fast här har ni en mycketgladtjej.se istället. Gillar den bättre :-)
Sofie och jag har en mycket lustig sak på gång. Det kommer inträffa imorgon kväll och jag undrar vad i helvete vi håller på med? (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Den här låten "home" med Edward Sharpe & The magnetic Zeros är riktigt härlig!

Säg mig vart du står.

Blev väckt av att de ringde ifrån jobbet, kanske lika bra, var nog dags att gå upp iaf. Så helgen och nästa vecka är räddad! Jobb, jobb, jobb..
Annars har det ju faktiskt varit riktigt fint väder :), så gick en promenad med Wilma, har spelat sims och pratat för mycket i telefon med Sofie haha. Ja det är väl det som hänt. Sen har jag jordens träningsvärk så kan knappt gå ordentligt haha! Yeay!
Nej nu ska jag rusa iväg till jobbet!


Kommer inte ihåg exakt vad som var så kul... men vi dog iaf lite.

Doo Wah Diddy

Sitter och skriver önskelista såhär på natten. Snart jul och mamma bad faktiskt om en önskelista :). Först kom jag bara på två saker... men efter att ha suttit och klurat lite så slutade det med att listan faktiskt blev ganska lång ändå.
Imorgon/idag beror på hur man ser det, börjar jag inte förän vid fyra så jag ska sova riktigt länge och spela sims!! Kommer inte ens ihåg när jag sist gjorde det. Jobbigt att inte ha fått göra en av sina absoluta favorit sysslor på över 3 månader...