Shopping med småttingarna

Jag har verkligen INTE spenderat pengar på mer än lunch och en fika idag men däremot shoppade Linnea loss 😂✌🏼👍🏼.

Jag tog tåget in till Uppsala, sen strosade vi runt i staden, åt lunch på forno Romano och jag blev lite besviken på min vegetariska lasagne men smaken var väl god eller nått 🙈. Skulle tagit plocksallad som Linnea men lätt att vara efterklok 🤔🙄. Solen stack fram och det kändes som en perfekt höstdag. Förresten alltså ingen småbarns förälder har väl missat kappahls newbie serie??? Nej tänkte väl det. Skulle vilja gå in där och bara plocka på mig och gå ut med kläderna som om ingenting skett 🙈...
Lindex rävmotiv som de kommit med är också to die for. Men jag höll mig *klapp på axeln*. Heimer går snart upp till 110 men får hålla fingrarna i styr lite till innan det blir dags för shopping till honom 😏. 
Vi tog sedan en fika på Waynes. Yummy! Jag skulle egentligen varit nyttig och ta en rawball men de såg inte så tilltalande ut så tog en cookie som var galet god! Vi säger att jag gått bort den under dagen 🙄. 
Hursom har dagen varit jättemysig! Var längesen jag gick runt på stan. Både Birk och Nils skötte sig fint ❤️. Våra älskade ungar ❤️.

Hur går min "nya" sunda livsstil då 😄? Jodå, minus 2 kg på vågen sen den 17:e då jag började. Väger mig på torsdagar. Känns som en mycket sund viktminskning och bra. Jag vill träna lite mer, men det kommer 😊. Har ju dragit ner ordentligt på vad jag stoppar i mig men jag äter ju all mat men försöker hålla mig till godsaker på lördagar. Jag är ju en sån som vill se stora resultat fort, men jag försöker intala mig själv att detta är sundare än att om jag skulle köra nån hård diet tex LCHF och gå ner många kilo på kort tid och sedan ja alltsåjag älskar ju pasta osv så det hade ju bara blivit pannkaka av det hela och jag hade nog lätt gått upp igen. Vi får se vad framtiden visar, jag är iaf grymt pepp!!!! 

Vår helg var tom i kalendern tills idag haha. Sanna med familj kommer imorgon vid lunch, så kul!! Har saknat dem nu när de flyttat uppåt ❤️. Sen klockan 16 ska vi träffa pappa på Leos lekland och busa av oss. Sen blir det Max som Heimer önskat 😊. Yummy! På söndag bör vi ta tag i vår trädgård för att höststäda och förbereda inför vintern. Klippa gräset, ställa in utemöbler och få in leksaker. 
Sånt där tråkgöra som tyvärr måste göras...

Nej Gosh nu behöver jag sova. Skulle vilja ut imorgonbitti och röra på fläsket. Om det blir cykel eller powerwalk får vi se... Leia är så duktig på att springa vid cykeln. Hon älskar det! Selma är mer åt det lata fläskiga hållet och blir väl inte överlycklig 😂. Våra damer alltså. 

Och Birk satt i matstolen igår för första gången och åt korvstroganoff och ris som jag mixat, min bebis växer så det knakar 😭😭😭❤️❤️❤️.

Tough Viking

Igår bestämde Alice och jag för att vi ska göra Tough viking!!! Är såååååå taggad 😄😄😄😄😄!!!! Googla om ni inte vet vad det är 😄. Så fram till den 12:e Maj blir det hårdträning 😂. Ja på mitt vis. Måste gå ner några kilon till och sen tänkte jag börja springa om mina höfter osv godkänner det 🤔. Har köpt hem hantlar som jag ska köra med. Mina armuskler är ju skrattretande 😂. Alltid ett plus om du är i toppform inför sånna här lopp men ja amatörer har väl tio gånger så roligare skulle jag tro 🤔😂...  


Dagen har gått himla fort! Vi har hängt i Märsta och ätit god mat, varit ut till lekparken och snackat massa skit. 
Tog upp att jag tyckte Tessan och Stoffe kunde haka på på Tough viking och till min förvåning ville dem! Hur kul som helst ju 😄!  
Vi kollade youtube klipp, såg väl inte så svårt ut 🙄🙄... eller 😜😂?! Is-vaken kan bli spännande, likaså elstötarna på slutet 😏. Jag behöver verkligen en morot till min motivation. Detta blir perfekt 😄✌🏼. Skulle vilja göra new york tjejmilen den 9 juni också, tror jag det var, men det är lite dyrare hehe. Varför just i new york ja den känslan liksom! Det är en speciell känsla i den staden, feel good. Visserligen var jag där 2011 så det kan ju ha ändrats 😂. Och nej kanske ingen feel good känsla i new york slummen men där behöver man ju inte hänga. Det är iaf alltid lika trevligt att tälta i central park 😉. Alice tyckte man lika gärna kunde springa milen i Sverige.... Hahaha ja så är det ju. Inte ens London lockade 😂😂😂.... hmm 🤔🤔🤔. Får komma med ett bättre alternativ 😂. 

Ja livet hörni! Det är så sjukt på så många konstiga nivåer 😄. Imorgon väntar BVC med mini-me, undra hur mycket han väger 😊. Natti natti ❤️. 

Rainbow cupcake

Här är jag vaken med en snorig Birk. Skär i hjärtat, han har massa tjockt snor och har varit förskyld nu under en längre period men idag blev det värre eller rättare sagt nu på kvällen. Han håller på att somna. Mammas älskling ❤️. 


Vi bakade cupcakes idag (igår🤔). Så goda!!! Första gången vi gör det och jag tyckte vi lyckades riktigt bra 😊. 

Har haft en härlig lördag! Humor var när Fanny berättade att hon sagt till Johan (hennes pojkvän) att hemma hos oss äter vi mycket och man kommer alltid härifrån proppmätt 😂😂😂.... och tro inte att vi just denna dag kör en liten variant av fika innan maten och fika efter 😂. Bara för att vi inte hunnit börja med maten när dem kom 😅. Både jag och R älskar mat och älskar att bjuda folk på massa mat och godsaker 😍. 
Nu somnade hjälten min ❤️. Får se hur länge han kan sova nu. Ska berätta en rolig grej imorgon 😄!