Grekland 2010

Pappa har fått fnatt, haha vilket jag tycker är superbra :D, FÖR VI SKA ÅKA TILL GREKLAND!


Imorn bär det av till ön Kos :). Vilket innebär speedpackning!

Ha Det Bäst!

Vi behöver inte mycket

Att vara vakna till klockan fyra och sen gå upp åtta en snabbis och sen halv tio, sätter sina spår! I promise! Vilket märktes idag när Emma och jag "jobbade" hemma på vårt nya hus med att ta bort allt skräp från bygget, HAAHAA. Tänk er två helt övertrötta brudar som ska försöka dra en plastduk som (VERKLIGEN) aldrig tar slut. Jaaa det kan ju inte annat än sluta i totalt skrattanfall xD HAHAHAHAHA! Och på tisdag blir det mer work work.

Bästa vänner forever and ever :D!
Men passningen av mina vildar till kusiner gick väldigt bra :). De somnade så sött och var helt enkelt urgulliga hela tiden :D. Och nu har vi 18 h till ^^, det går sakta men säkert framåt ;).

Ivar: Jag vill se rallybilen igen :).
Betty: Visst, vi kan spola tillbaka sen efter filmen.
Alvar: Får jag följa med?
Emma: HAHAHAHAHA (eller ja inte högt då xD)
Betty: hehe, vi ska bara spola tillbaka filmen sen...
Alvar: aha...

KRAMIZ

Tripp, trapp, trull


Idag blev det till att spela kubb, syskonen Petersson mot grabbarna grus xD. Och ja resultatet behöver vi inte gå in på :P.

Ja nu är det ju sommarlov och man kan göra precis det man vill och längtat efter :), vilket jag också har gjort under de dagarna som har gått. Kollat VM, kollat VM och kollat VM :D. Haha, okey såklart jag inte bara kollat VM, jag har även spelat sims ^^, fixat körlektioner och teori, tränat, spelat match, ätit massa gott och bara degat i den sol som funnits :). Älska sommaren :D!