ÄLSKADE UNGAR

Idag är det två veckor kvar till BF!!!! Känns ju som en hel evighet... och när tanken idag slog mig att jag faktiskt kan gå över 2 veckor ja då blev jag ju bara deppig 😂😂.... så nu är det max 4 veckor kvar tills lillen är ute


När jag väntade Heimer så tickade tiden på i snigelfart. Dagarna efter BF var olidliga. Tänk att jag gick över HELA 8 dagar med honom. Och i höst fyller han 4 år!!! Min prins, min viking, min kärleksfulla älskade-bus-unge som alltid är glad och full av energi. För att vara första barnet gick allt så smidigt. Förlossningen, dagarna efter och sen har det rullat på. Han hade några nätter när han var ca 3 veckor som han skrek pga ont i magen men that's it. Självklart har jag svurit, haft sömnlösa nätter, velat säga upp mig som mamma men det finns banne mig inget som slår att vara just mamma


Snart är jag trebarnsmamma till tre magiska pojkar . Med Thor har allt också flutit på . Den ungen kan ju charma byxorna av vem som helst, min bebis som kommer kännas så stor när lillen kommer men oavsett kommer han alltid vara min bebis 😂. Heimer med för den delen 😉. Thor eller ja både Heimer och Thor är mammagrisar men just nu framförallt Thor. Vi får se hur han tar detta med en ny familjemedlem 😅. Heimer gick in i rollen som storebror som om han inte gjort annat . Jag hoppas Thor också gör det ☺️❤Alldeles silkeslen

Jag är redo! Nyrakad och silkeslen så nu min älskade unge får du banne mig komma... inte det lättaste att vara höggravid och raka sig. Magen är ju ivägen om något 😂. 

Därför får du gärna komma nu så jag inte behöver göra om det på en gång 😅. 

Annars då 😉? Jag har bara 1 vecka kvar på jobbet! SING HALLELULJA!!!!! När jag säger så så låter det som jag inte trivs på jobbet. Jag är bara såååå less på att vara gravid, att vagga fram på jobbet går men jag hade mer än gärna varit i min forna smidiga gamla kropp som liksom kunde få på sig arbetsskorna utan att nästan flåsa ihjäl sig på kuppen😂. Men här i världen kan man inte få allt. Neru! Sånt funkar inte. Jag har längtat så efter att sluta jobba, räknat ner, men jösses vad fort tiden gått. Nyss var det 8 veckor kvar och idag bara 1 vecka kvar! Tiden flög iväg. 

Likaså denna graviditet. Den har mellan varven känts som en evighet. Att jag mått illa sedan vecka 6 är sjukt. Att jag stod ut med att stå och spy på garageuppfarten strax efter 5 på morgnarna innan jag sedan gick illamående mot tåget för att åka till praktiken.... bläääää. Man glömmer fort jobbiga saker. Tanken på det får mig att rysa. Den där jävla praktiken Hahahah. 
Och dessa sablans spyor.. har aldrig spytt såhär mycket under hela mitt 24 åriga liv som jag spytt under denna graviditet. Men icke har jag blivit smalare för det 😂😂😂. Kunde ju liksom fått en "bantning" på köpet  men icke då. Nej man ska inte direkt banta som gravid men jag har hull att ta av, rejält så hade egentligen bara varit bra 😉. Men så roligt fick jag inte ha. Har tack och lov mått bättre med illamåendet sen vecka 22 typ men morgnarna har ändå varit jobbiga emellanåt även om jag inte spytt. Något jag längtar ihjäl mig efter är att kunna borsta mina tänder på morgonen utan att sedan må illa. Yes ni läste rätt. Helt sinnes men så har det varit 😂. Tänk om det är något permanent???!!!! Med Thor var det också så men bara första 14-16 veckorna. Nu har det pågått HELA GRAVIDITETEN!!!!!!!! Låter ju bara knasigt när jag säger det men det är sant Hahaha. 
Nej nu ska jag sova. Imorgon ska vi fira min lillebror som fyllt 20 år idag ❤. När blev han så stor???!!! 

Längtar efter dig

Endast 8 arbetsdagar kvar. Sen går jag på mammaledighet . Tänka sig . Längtar så!!! Lillen får mer än gärna komma nu, helst redan igår 😉. Har varit sjukt trött hela helgen och är det nu med. Har sammandragningar lite då och då men det hade jag med våra två andra vikingar också långt innan. Min livmoder gillar att förbereda sig ordentligt 😂. Jag skulle bli väldigt glad om jag slapp gå över denna gång, men är inställd på att den kommer först efter beräknat datum 😅. Men hoppas kan man ju alltid.