Let's kick it

Förra veckan köttade jag igång..... jäklar vilken träningsvärk jag fick. Gick som en stel pinne i flera dagar. Sen spårade helgen ur med för mycket fika. Gotta love fika!!!! Men äsch nu ska jag inte deppa över det 😉. Jag fikade ju idag med Hahahaha. Men nu på kvällen cyklade jag min runda på ca 8 km igen 💪🏼💪🏼💪🏼. Alla tre barn fick hänga på precis som dem gjorde förra veckan. Jag cyklar ju allt annat än fort må jag lova. Nästintill snigelfart, men sjukt jobbigt ändå. Heimer och Thor väger ju runt 30 kg tillsammans 😂... och så Birk på magen på 7 kg... och mig själv som har många extra kilon lite här och där. Sen är jag ju totalt otränad. Gjorde även plankan när jag kom hem. Måste få tillbaka min styrka i kroppen och iaf gå ner lite kilon. Hetsa är inget för mig, jag "måste" och tänker unna mig gott. Men ska göra ett försök i att dra ner på det. Har spårat ut för mycket under en låååång tid nu. Jag har ju inte bara fikat mig tjock, jag har ju även alltid tagit den där extra portionen bara för att det är såååå gott. Farligt att vara gift med en kock. 

Jag känner ju hur bra jag mår efter jag fått pumpa mina muskler eller inte ätit något socker på en dag eller två. Så hejja mig!!! Jag vet inte om jag har något mål med detta. Alltså drömmen är ju givetvis att gå tillbaka till sin forna vältränade Betty kropp men ja för att komma tillbaka till "The glory days" krävs det väldigt mycket av mig och där är jag inte än 😂😂😂. 
Men att åtminstone gå ner 5 kilo till jul är nått jag ska försöka. Om det blir mer är ju bara bonus. Vill ju gå ner 26 men ja vi tar en dag i taget 😂😂😂....... måste ju börja någonstans 😉.

Jag stannade och tog en drick-paus nu när jag cyklade ikväll och blev helt fylld av stolthet, värme och kärlek när jag ser vad min stora kloka kärleksfulla pojke gör. Thor lägger sig nämligen tillrätta på Heimers axel och Heimer bäddar om honom med filten dem har på sig ❤️. Jag smälte!!! Mina barn alltså ❤️. Dem må vara vilda på en galen nivå och ja de slåss och bråkar som så många andra barn men banne mig vad de är kärleksfulla och har empati ❤️. 

Hösten har redan knackat på dörren...

Att vara trebarnsförälder eller ja att vara förälder överhuvudtaget är intensivt och jobbigt ibland samtidigt som det är helt underbart! Därför behövs det tid för att få lite energi då och då 😄! Ladda batterierna helt enkelt 😄. Behövs inte så mycket för att göra det. För mig kan en latte och lite filosoferande ute på trappan eller i soffan ge mig extra energi. Eller som idag när Linnea och jag gick ut på promenad och fikade, ja sånt ger verkligen extra energi. Att få snacka om allt mellan himmel och jord ❤️😄. När jag tänker på det känns det lite overkligt att vi nu har barn i samma ålder (1 månads skillnad 😂). Vi var ju nyss två töntiga tonåringar 🙄🙈. Tiden går verkligen fort. 

Just nu är det mycket roligt på gång, kräftskivor, kalas och dop. Gillar när det är full fart. På söndag blir det kräftskiva hos oss med min sida av släkten. Vi ska fira mig och Rickard. Jag fyller 25 och han 29 snart. Helgen efter kör vi lika fast med Rickards sida 😄. 

Bara jag som tycker det känns som att hösten har knackat på dörren?! Buuuhuuu! Jag tycker hösten är mysig men känns ju inte ens som vi haft någon sommar så ja lite deppigt blir det. 

Mina stora pojkar

Sen den 30:e juni har Heimer och Thor varit 100% blöjfria. Alltså ingen blöja varken dagtid eller nattetid. Heimer blev torr väldigt fort och Thor tog det lite längre tid med. Olyckor händer fortfarande men dem är jätteduktiga för det mesta. Är så stolt över dem och över oss! Det kräver tålamod och att ha koll iaf första dagarna när de ska lära sig känna igen signaler. Snacka om att det blir mycket mindre sopor 😅. Första dagen på dagis var i tisdags (efter ett lååångt sommarlov ❤️) och då blev det olycka för dem båda. Men sen gick både onsdag och torsdag galant! Blir ju lätt olyckor när barnen är i "nya" miljöer eller är uppslukade av något som är mer intressant än att ta sig till pottan/toaletten 😂. 

Tvättmaskinen har gått på högvarv senaste tiden men känns såååååå skönt att vi tog tag i detta! Mina gullungar! Som jag älskar er!