Give me strength


Är lite sliten, har såååå mycket jag vill göra men finner inte orken. Blääää! Bara jag som hatar livets måsten? Om jag blir rik en vacker dag ska jag banne mig ha en butler... inte 24/7 men tillräckligt ofta för att ha fint här hemma och få lite scrambled eggs nån gång då och då 😄. Nåjaaaa det är ju fredag idag så varför hänga läpp? Ska dricka kaffe och sen ut med hundarna. Thor sover så mysigt i min famn ❤️, vill liksom inte röra mig hehe. Sen borde jag städa, just nu är nog tvättstugan det rummet som är mest i sin ordning.... Jösses! Barn och städade hem hör liksom inte ihop, iaf inte om man bor ihop med en vild Heimer. Jag lovar!
Nej kaffe var det ❤️! 

Termin 5

Jahopp då var termin 5 igångsparkad! Thor hängde på och kunde väl sitta med ca 25 min sen gick vi ut och chillade med ersättning då han började bli lite gnällig och otålig ❤️. Annars har han skött sig exemplariskt! Sitter nu på tåget påväg hem och är såååå sugen på en varm kopp latte! Fan vad jag ska njuta! 
Fahmida, jag och Ahmed har iaf koll på kommande studier och har bokat in torsdag-fredag med plugg. Imorgon ska jag besöka Gimo och träffa gamla arbetskollegor ❤️. Ska bli super mysigt och det är så roligt att vi fått barn samma år allihopa ❤️. Veckan bjuder annars på lite plugg och hmm träning borde jag köra igång med hehe. Den som lever får se 😉. 
My little sunshine ❤️

Tjoho!

God morgon! Här är vi uppe med tuppen.... Heimer vaknade innan fem och bestämde för att gå upp. Han är ju egentligen ingen morgonmänniska men när han sover i sin säng och vaknar mitt i natten så somnar han ibland inte om. Som idag. 
Idag är det introduktion på kurs 9 och jag ska ta med mig Thor som det ser ut nu ❤️. Får se hur det går, haha. Rickard börjar nämligen få ont i tanden igen. Alltid något, dock har vi ju haft det relativt lugnt nu i ca 1 vecka så vi får vara glada för det lilla 😜. 
Känner att jag verkligen behöver en latte nu men först hoppa in i duschen och snygga till sig lite.😉