Did I mention that you look awesome?

Om man vill bli av med sin ilska eller bara bli av med all överskotts energi som man kan ha ibland är boxning f*n bland det bästa man kan göra :D! Körde nu och det är helt galet vad mycket jag behövde göra mig av med. Haha. Okey ni kanske slutade läsa redan vid första meningen men seriosly, I DON´T CARE ;). Det jag ville få fram var iaf att det är en sån härlig känsla efteråt! Man blir glad.

Jag har blivit sämst på att plugga... ååh det går inte. Det tar stopp. Jag fastnar med något helt annat. Som igår när jag skulle läsa rättskunskapen (visst det var efter vi bokat resan, men ändå) läste jag nog flera sidor utan att ens veta vad jag egentligen läste. När jag sedan typ "vaknade" till tittade jag på orden och bara what? Haha. Antar att jag är i en annan värld... eller jaa åtminstone i framtiden.

"Take the car instead"

Har varit in och tittat på cykel nu :). Provcykla gjorde jag också. Snacka om att den här cykeln vill jag ha :D!

Snygg är den också.

Det var lite roligt nu när pappa och jag skrev in vägen vi kommer ta på google map och fick se hur många mil det var och under där står det "Ta bilen istället". HAHA xD. Bila genom USA kan bli nästa grej kanske... hehe.

Onsdag

En kort skoldag idag och ett prov avklarat! Tjing! Nu ska jag ta tag i naturkunskapen dock hittar jag inte boken :O!!! Haha. Tur att man har anteckningar då ^^.
Pappa och jag ska åka och kolla på cyklar ikväll :), och imorgon ska jag och Sofie gå runt på stan och titta efter det också haha. Mycket cyklar nu.

Emma har gått och gömt sig också. Hon är helt borta. Hon syns inte, svarar inte och hörs inte xD. Haha. Människa vart har du tagit vägen ;)?