Nu sååå!

(null)
Fick hem den rätta klossen nu till denna klosspyramid 🙈. Känns bra i mamma själen att det nu står rätt datum 😂. Eftersom jag lyckades skriva in fel när jag beställde. Bra där!

Idag när jag skulle tvätta gästsängkläderna så hade såklart vår husmus (husmöss?) varit där och bajsat, kissat ner och gnagt sönder ena påslakanet. Nu är det krig. Livet på landet 😅🤣.
Vi har ägnat början av denna lördag med att städa (känns som det är det enda jag gör 😂), tvättat och lagat mat. Pappa, Martin och hans tjej Jennifer kommer över snart och då blir det bland annat coleslaw 😍😍😍!! Sen ska jag göra centercheesecake till imorgon. Får se vad vi hittar på för efterrätt idag 🤔. 

Nyårsmenyn:
Vi ska äta mini langos till förrätt med gräddfil, rom, gurka, räkor, rödlök och dill på 👌🏼, potatisgratäng med västerbottenost, grillad ryggbiff och pepparsås till varmrätt och centercheesecake till efterrätt 🙈. Sen på det massa kex och ost, chips och dipp 😂. Får se hur vi kommer må efter allt 😂. 

Fredag dagen till ära.

Jag tror mig höra Rickard göra iordning dipp i köket... eller så är det min tjockis hjärna som hoppas såå att det är sant 🙈. Den som väntar får se! 
Det känns som det är torsdag idag. Hänger inte med alls. Vi var och införskaffade det sista till nyår idag och sen har dagen rullat på med fix av olika saker och massa bus med vilda barn. Åt toast till middag idag med varm oboy 😍🙈. Nyttiga ligan 🤣. Har faktiskt gått ner 6 kg sen början av hösten trots sjukdomar osv! Nu vill jag inte väga mig heller, har ätit på tok för mycket julgodis de senaste dagarna Hahah!!!! 
(null)
Thor ❤️

Snart 2018

Året börjar lida mot sitt slut. Känns så knas att  2017 snart är över?! Var det inte nyss 2000 liksom?!
Året har verkligen bjudit på mycket, allt från försäljning av hus till att vi äntligen fick hålla i vår tredje viking ❤️. Magi! 
Jag tog sjuksköterskeexamen, fick mitt första fasta jobb, vi flyttade, sålde huset, gick på min först riktiga mammaledighet, Heimer och Thor blev blöjfria och bästa att Birk kom in i våra liv ❤️. Har hänt många fina saker detta år och vi har haft så kul mellan varven! Har verkligen tagit oss tid att umgås med nära och kära! 
Men allt har ju inte varit som en dans på rosor. Icke! Rickard fick diskbråck, Birk hade nån form av kolik i ca 6-7 veckor haha, många kvällar framför tv:n och sen visade det sig att han har en hörselnedsättning på vänster öra och utredningen av autism, på Heimer, fick vi avslag (remissen fick avslag) på och vi är nu på ruta 1 igen. Suck! Känslorna har gått i vågor vill jag lova. Har varit många prövningar rent mentalt detta år och lär bli många nästa år med. Men vi är STARKA TILLSAMMANS ❤️. Hahahahaha nu dör jag lite, tydligen har Willys det som motto (Rickard har ju jobbat där) och det låter såååå muppigt speciellt i butikssammanhang, får några roliga bilder framför mig men hursom det är ju precis så. Vi är starkare tillsammans än ensamma. Och vad vore jag utan min andra hälft och utan min familj ❤️.
(null)
Älskar när denna lilla viking gosar ner sig i ens ansikte ❤️!! Gosunge!