Runaway and never coming back..

Hallihallå! Vädret gillas, min jeansjacka som jag nyss klippte av ärmarna på gillas, att jag orkade springa spåret (var evigheter sen) gillas, att det är valborg imorgon gillas, att pappa och jag ska åka en sväng nu till kusinerna gillas... och att kladdekakan som står på spisen ska med gillas även det ;). Något mer vi kan gilla? Hmm.. att Sofie och jag har planer på att avsluta hela äventyret i Hawaii kanske? Att mitt hår bara blir blondare och blondare? Att jag har jordens bästa spellista på spotify? Att det var löning i fredags? Att jag är ledig i helgen och kanske ska röja som fan eller ut och hajka med gumsan? Hmm... ja ni... som ni märker... I´m trying to be positive ;).
BERLIN ♥♥♥!!!
Hahahaha exakt sådär (NÄSTAN) ska jag och Sofie dansa runt på stranden på HAWAII, FAST DOCK KOMMER VI NOG MER SE UT SOM CRAZY FROG... Alltså nu kan jag knappt berga mig längre! Orkar knappt vänta 7 månader till Sydafrika... deppigt värre hahaha nej fy fy skoja bara. Såklart jag orkar vänta, jag måste ju haha kan ju inte åka med tom plånka heller!! Men att vänta är sånt man får ta i den här branschen vetni ;).

Jag vill ha dina 37 grader hos mig nu.

Tänkte skriva "God morgon" men kom genast på att klockan snart är tre och att "God morgon" inte direkt passar in då. Själv har man ju varit uppe sen 6 och ska strax dra till jobbet igen, är bara hemma på lite lunch sådär. Suger att behöva jobba när vädret ute är helt underbart :)!
Och jag sover som en prinsessa i min nya säng och man kan äntligen gå i mitt rum, haha! Alltid ett plus.
Jag håller på och letar som en galning efter någon bra hemsida som man kan ornda ett ranch arbete i Australien på. Men nja vete fan hur bra det går, haha. Finns hur många som helst att välja mellan...