Vimsig mamma

(null)
Rickard skickade denna bild till mig, Hahah så små Heimer och Thor va!! Och jag ser också mycket yngre ut 🤣. Ja tre barn sätter sina spår minst sagt!!!!!! Vad irriterad jag blir på mig själv. Går runt och vaggar Birk i vardagsrummet och kollar på klossarna jag köpt till barnen som står på tavelhyllan och märker att jag skrivit FEL..... Birk är tydligen född den 9:e maj och inte den 10:e.... Hahahaha blir så less på mig själv!!! Och att jag inte tänkt på det, eller ens märkt det?! Nåja, mejlade dem och fråga om man kunde beställa endast den klossen. Får se vad de svarar. 

Vi har sjukstuga här hemma IGEN. Jag orkar inte, är helt slut. Har inte sovit de senaste hmm är det 2-3 nätter jag har tappat räkningen. Vi har vattkoppor i huset. Yeay!!! Och verkar som Rickard har åkt på nått jävulskt också. Får se hur han mår imorgon. 
Finns ju roligare saker att göra än att pyssla om gnälliga barn och en man som är sjuk 🤣. 
Denna vecka är fullbokad varje dag framöver men ser ut som att planerna blir ändrade tyvärr. Känns som jag inte gjort annat än hållt mig hemma senaste veckorna pga sjukdomar. 

Vi får hoppas på att det snart vänder! 

Vår älskade Heimer

Tänk att för 4 år sedan ganska exakt, låg vi på ett förlossningsrum på ackis med en nykläckt liten bebis. Allt kändes väldigt overkligt. Jag hade gått över 8 dagar och var så less. Dem dagarna var på riktigt dem längsta i mitt liv. När vi ringde och berättade att Heimer nu var här blev dem alla förvånade att det gått så fort, tog bara 3 timmar från att vi kom in tills han låg på mitt bröst ❤️. Älskade Heimer! Han är en helt unik liten grabb precis som dem andra två vikingarna. Unik på sitt sätt. Och tänk att vi fått ha honom i våra liv i hela 4 år redan! Han vände vårt liv upp och ner på en natt. Ja vad vore livet utan ens små mirakel ❤️? 
Du och dina bröder fyller våra liv med så mycket kärlek, skratt och lycka! Du är en sån fin kärleksfull storebror som är tacksam för det lilla ❤️. 
(null)

Dagen efter bröllopet

Jag bad Rickard ta med mina saker till bröllopet så jag kunde ha ombyte till dagen efter. Och en tandborste vill man ju gärna ha med sig. Borde vetat bättre. Självklart glömmer han det. Jag får därför gå ner i brudklänningen och äta hotellfrukosten. Allas blickar var obetalbara 😂😂😂. Kanske inte så vanligt att folk går runt i  brudklsådär? Hehe. Han var iaf inte speciellt populär då. Nåja jag fick ha klänningen en extra dag ❤️.