Kärlek vid första ögonkastet!


7 MÅNADER❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Vår prins bara växer och växer! Neeeeej jag har inte riktigt fattat vad som hänt. Jag mamma liksom? Say WHAT? Sen när?!!!! Hahaha. Ååååååh vad jag älskar denna pojke❤❤❤!
Älskar dig min lilla busiga pöjk!

Jag blir hellre jagad av vargar

Okej idag börjar det på riktigt eller vad man säger. Har redan ätit mer än halva av mina propoints som jag har varje dag. Hahaha! Detta är ett perfekt wake up call och antar att första veckan lär vara lite knasig innan man lärt sig vad allt är värt och vad man på ett ungefär bör äta för att hålla sig inom propoint budgeten.
Egentligen är viktväktarna bara ett sunt val som man annars bör hålla sig till men jag behöver lite motivation och betalar nu för den här tjänsten och har vägning på fredagar så jaaa nu får jag lyfta på arslet. 14 kg till min målvikt! Yeay haha.
Skulle jobbat kväll ikväll men dom ringde från jobbet imorse så blev lite byten. Inget jag klagar på. Jippie säger jag bara. Rent arbetsmässigt är kväll skönare men gillar att jobba dag så man får kvällen ledig. Om jag (som jag skulle gjort idag) börjar 13 så hinner jag ju knappt mer än att äta frukost och sen åka till jobbet. Känns ju väldigt värdelöst. Visst man kan ju alltid ställa klockan och gå upp hehe... nej nej inget för mig. Vi har visserligen våra egna små väckarklockor som man inte kan slå av hur som helst ♥♥♥.
 
Kärleken min har tagit "barnen" till Märsta och jag tänkte åka hem efter jobbet och träna skiten ur mig (önska kan man ju alltid) och sedan trycka ner gasen i botten till Märsta. Helgen består av jobb och familj ♥♥♥.
 
 

WHAT are Words when you really don't mean them when you say them?

Fick besök av finaste Alice igår ❤
Vi hinner så sällan ses men när vi väl gör det känns det ändå som att vi sågs igår. Vilket gör allt så mycket lättare! Vänner som alltid finns där trots att man inte träffar eller pratar med varandra så ofta är guld värda ❤. Äkta vänskap, där man vet vart man har varandra!
Som vanligt med min familj kom vi hem precis när Alice hade parkerat motorcykeln utanför dörren. Vi som skulle åka in till stan och vara snabba med alla ärenden gick väl sådär 😜. 
Dagen bjöd på god lunch, mysig promenad, alldeles för mycket kladdekaka, VM match och ja som vanligt med Alice och mig (iofs spelade vi ju inte Sims 😮?!) så pratade vi ju stup i ett om ALLT! Precis som det ska vara tihi ❤❤❤.
Hann åka till Ica innan det stängde vid 20 tiden och hämtade hem lite nytt fynd.
Nya lådor till Heimers rum. Älskar dom!
Samt en ny bilbarnstol, en av dom säkraste vilket vi märkte när vi skulle montera den. Herregud säger jag bara. Tog ju år och dar hahaha!
Vi var ute idag och gjorde en agility bana till vilding nr 1. R klippte även gräset medans vi tittade på.
Grannen under kom även över på en kopp kaffe och vi snackade nog skit i ett x antal timmar. Mycket trevligt 😊. 
Tacos till middag hann vi även med och jag har nu gått med i viktväktarna. Wooooow. Jag känner mig såååå gammal mormor var ju liksom med på sånt hahaha. Men jag tror att det är en sund livsstil och ja du får äta precis vad du vill bara du håller dig till dina dagliga propoints. Så ja nu kör vi! La in för skojs skull hur många propoints jag skulle fått idag (börjar imorgon eftersom jag blev medlem för någon timme sen hehe) och jisses alltså guuuud vad man äter!!!!!