SUPER HEROS NEVER SLEEP


Idag blir Thor 8 veckor! Oj oj vad tiden går fort ❤️! Känns lite galet att vi har två barn, helt underbart samtidigt som man ibland vill slita av sig håret, haha. 
Vi måste julpynta här hemma också, får se om vi hinner det idag 😊. 

1:a advent.


Jag låter hundarna göra det dem är bäst på, springa och jaga varandra på fältet 😉. Thor ligger och sover i vagnen och Rickard är hemma med Heimer. Idag ska vi åka till Linnea och ha det årliga pepparkaksbaket 😊. Sen blir det hem och fixa lite skolgrejer tills imorgon då vi har seminarium i skolan. 
Borde även ta itur med tvättberget som ropar på mig. NEJ Rickard får inte tvätta här hemma Hahah... Han råkar alltid missfärga något utav mina vita plagg. Ibland undrar jag om han gör det med flit för att slippa eller om han är för lat att rensa tvätten ordentligt innan han stoppar i det i maskinen. Men han lagar typ 95 % av all mat här hemma och jag tvättar väl 95% av all tvätt så jämnar ju ut sig 😉. 

Heimer 2 år!

Igår fyllde vår äldsta prins 2 år! Herregud vad fort det gått! Kändes som det var igår vi låg inne på BB och myste med en liten nyfödd pojke. Älskar dig ditt lilla charmtroll ❤️.
Vi åkte in till Leos lekland och Heimer gick bananas ❤️. 
Idag hade vi kalas här hemma med tårta, bullar och dumlekakor! Yummy!
Alltså denna tårta! Den var inte bara snygg utan sjukt god också ❤️!!! 

Nu blev jag ap trött! Funderar på om man ska däcka i soffan eller fixa lite 😉.