Om du tar ett steg blir det lätt flera.

Juice är allt bra gott :D! Speciellt BRAVO. Helt klart! Ville bara säga det xD
.
Jag har varit väldigt flitig i skolan idag, plus mina vänner såklart ^^. Svenska redovisningen är här med klar och det känns bra. Skönt när det är så :). Däremot känns natur provet väldigt stort, FÖR stort xD. Men det ordnar sig ^^. Själv ska jag äta hamburgare, säga hejdå till Eva (typ hehe), städa mitt rum, ut med vovven <3, SOOOOVAAA, och om jag hinner ^^ kanske läsa lite NK där emellan. Men bara OM jag hinner ^^.


TJOOHEEJ!

Don´t forget

Man är så himla pigg när man bara sover ca 4,5 h :D! Det är något jag verkligen kan rekommendera ;)... eller INTE!!!!!!!!!! Var som sagt lite död imorse när klockan ringde xD, och är lika död nu ^^. Men eftersom IGU och Celsiusskolan gjorde så att vi får gå i skolan på helgen så är väl inte det så konstigt...
Kvällen igår var iaf superkul :D! Alltid något ^^. Vart kina mat och sedan utgång :D.
Pepparkaksbak förra året :), hos kusinerna Hedman.

This is gonna be awesome!

Sofie och jag drog till blodcentralen idag :), vi tog några prover, så om 4-6 veckor får vi reda på om vi kan börja ge blod :D! Känns så himla kul på något sätt, att kunna hjälpa andra :).

Hahaha idag när Sofie och jag sprang runt och satte upp lappar om att Emma fyllde år och en massa bilder på henne, haha, så var det ganska kul att se allas miner när de såg lapparna XD. Fast det roligaste var xD... hahahaha... när en kille från Emmas klass kommer och ser att två skåp är helt bombade med lappar och så säger han, WHAT A FUCK! hahahaha xD. Vi trodde att han var sur för att vi satt lapparna på hans skåp HAHAHA XD. Men som tur var så hade han sitt skåp lite längre bort xD.


PUSSAR