Vad gör du nu för tiden? Varför hör du aldrig av dig?

Vi bor just nu i ett renoveringskaos, igen... var ju ca 2 år sen sist och har då verkligen inte saknat detta! Skitigt på båda våningarna och känns som att man städar och städar men inget händer 😂. Badrummen ska troligen vara klara på tisdag-onsdag nästa vecka, jag bönar och ber att det blir så! De har nämligen stött på en del saker som förlängt processen lite men vi får väl se. Flyttfirman är bokad till 6/3, men vi börjar flytta så mycket vi kan redan nästa vecka. Allt bråte vi har och de kartonger vi hunnit packa. Allt som inte ska vara med på fotograferingen ska bort, vi har en aningen tidspress då fotografen kommer på torsdag klockan 9 😅. Så nu går det undan! 
Kommer kännas GALET lyxigt med dusch igen... nu duschar vi i tvättstugan liksom, håret i sköljen och häller med hink vatten över kroppen 😂. Yes känns väldigt primitivt. 

I helgen som va gick jag på dejt med Mr. Lindroth ❤. Att vi aldrig lär oss när det kommer till att beställa lagom med mat. Vi åt på pizza hut, hade inga förväntningar för sist jag åt där tyckte jag att det var lite B. Men jisses vad gott!!!!! Tog bruschetta och tortillachips med dipp till förrätt, delade på en pizza och till efterrätt tog jag cookie dough 😍😍.... vi orkade inte mer än två pizza slice var så blev doggy bag och min efterrätt hade ju räckt till typ 4 personer 😂😂😂.... så den orkade vi inte heller äta upp. Tortillachipsen var bombade med smält cheddarost och guuuuuud vad gott det var! Men dem gjorde att vi fick matkoma innan ens pizzan hade anlänt 😂. Hursomhelst gick vi och mös på bio efteråt 💕. Skönt att komma bort från vardagen och barnen en stund, även om det är lika skönt att ha dem i närheten. Men ja ibland går man varandra på nerverna 😂. De små liven ett par riktiga vildar... tänk snart är dem 3. Dessutom triss i pojkar! Kommer gå vilt till här hemma om ca 1 år 😂❤. 

Känner mig allt annat än sexig.

Just nu känner jag mig som en tjock flåsande valross. Och jag har inte ens börjat samla på mig speciellt mycket vätska än!!! Och för att inte glömma så är jag bara i vecka 29 😂😂😂... så det är några veckor kvar minsann. Inte vågar jag färga mitt hår heller, tänk om det skulle bli kaos med alls dessa gravidhormoner. Så min utväxt är enorm.

Att ta hand om sitt yttre, ja ni den dagen väntar jag fortfarande på 😂. Bläää på min kropp just nu. Men vi lever, och har fullt upp med fix inför flytten och att andas mellan varven. Min chef har tillsammans med mig bestämt att jag bara ska jobba måndag till fredag nu, kommer ändå gå intro på helg/kväll när jag kommer tillbaka så hon tyckte att vi skippar det nu. Man tackar! 
Nej nu säger jag god natt! 

Barnakuten

Det som såklart inte får hända händer! Min älskade unge ramlar ner från sängen, som han så många gånger gjort, men ställer sig nu upp och kan liksom inte gråta troligen för att det gjorde så ont (vad vet jag?). Armen bara hänger, helt slapp och vi får inte röra den utan att han skriker. Denna gosse har en väldigt hög smärttröskel och brukar bara skaka av sig om han gör illa sig. Vilket fick ju en att bli bara mer orolig... Gosh ville sjunka genom jorden. Mitt hjärta gick i tusen bitar 💔. Min älskade älskade unge, om jag kunde ta/tagit din smärta hade jag gjort det biljoner gånger om ❤❤❤. 

Det var bara att åka in till barnakuten på akademiska. Vi lämnade Thor hos mamma och kom till akuten ca 21. Fick hjälp ganska snabbt och var hemma igen till 03. Köpte givetvis donken på vägen hem 😂... var ju svinhungrig! Heimer var så duktig! Sen var det nog tur i oturen att detta hände på kvällen för han sov när dem gipsa armen vid 01.15 Hahah. Tur det då den sedan skulle ligga helt stilla i 20 min..... vem vet det kanske hade gått men troligen varit svårt 😂. Läkaren vi fick var riktigt bra vilket alltid är en lättnad. Och nu hoppas vi innerligt på att sprickan som han fick läker bra och att inga bestående men uppkommer ❤❤❤. 

Det pysslade vi med igår kväll/natt haha. 
Hoppas ni hade en bättre kväll 😉. Heimer var ju lagom glad när han vaknade upp med gips men nu går det bra 👍🏼... *peppar peppar*. 
Så idag har vi bara tagit det lugnt. Jag ska jobba imorgon igen och känner mig jättestressad över vår situation. Att Rickard har diskbråck och har väldigt svårt att ta båda barnen själv. Heimer går ju bra för honom behöver man inte lyfta men nu när han är hemma har Thor bara 15h/vecka. Vilket blir lite knasigt. Men vi löser detta som vi alltid gör. Känns bara jobbigt när man är ny på jobbet och behöver vabba var och varannan dag då Rickard har mer ont/är sängliggande vissa dagar än andra.......... men jag ska inte deppa! Finns så sjukt mycket värre saker. 

En helt slut liten viking som precis fått gips och en övertrött pappa 😂😂😂
Älskar dig oändligt ❤❤❤