Django django django

Har precis kommit hem ifrån en skogspromenad med gullungen. Hon blev tydligen trött och somna här i soffan bredvid mig. Jag ska nu efter hundra år se Django Unchained. 

Vi har äntligen fått upp gardiner, i ett rum haha. Vardagsrummet ska bara få en matta och några tavlor sen är det klart! 
Klockan är redan 12 och mitt livs kärlek kommer hem runt 16. Känns konstigt att veta att man inte kommer jobba på ett bra tag, det är skönt just nu då min kropp är tung och jag går nog på extra batterier eller något. Min graviditets penning har iaf löst sig och kommer den 25:e i okt och antar samma i november. Så "paniken" över cash är nästan över, tror dock på det först pengarna sitter på kontot. Nej jag litar inte för fem öre på försäkringskassan.
Ska senare idag tvätta lite (förstår inte hur det kan bli så mycket tvätt?!!), laga gryta och soppa som jag tänkt frysa in och bara ta det lugnt. Tjingeling

Mamma Mia!

50 dagar kvar till beräknad förlossning...  Tiden bara springer iväg. Gosh!

The last day of the week

Lite humor är det att jag tydligen gillat någon vänster sida på Facebook, enligt R flera gånger... Jag är ju så långt ifrån vänsterpartist man kan komma haha! Frågan är ju om jag råkat trycka på det (har dock aldrig sett sidan förut) eller om det blir slumpmässigt vissa saker haha. Säger bara Facebook.....

Igår vart det först donken lunch hos kärlekens päron i gröna sköna Märsta, sen åkte vi mot Södertälje och åt god mat hos Rs bror och hans flickvän. Selma var riktigt nöjd då hon hade både Rizzo och Bus att leka med. Dessutom hittade hon en pipleksak........ behöver jag säga mer?

Idag jobbar Rickard och jag och Selmis har varit och hämtat en matta hos mamma samt ätit bea och kött där. MUMS! 

Selma ska alltid sitta i mitt knä när jag kör bil... Busfrö är bara förnamnet!