Julen 2015

Hela julen har gått så fort! Har ju halvt om halvt längtat enda sen i början av hösten på att december skulle komma eftersom jag bara ville spola igenom praktiken. Och poff pang nu är snart december över. 
Vi firade jul hos Rickards föräldrar, mamma & Lelle, Fanny och Martin samt Rickard mormor och hennes gubbe var också med. Pappa blev magsjuk nån dag innan. 
Vi åt massa julmat, julgodis, tittade på Kalle anka, öppnade julklappar (våra barn är sååå bortskämda haha!), spelade det årliga julklappspelet och snackade skit. Precis som julen ska vara varken mer eller mindre. 
På fredagen var vi bara hemma och tog det lugnt, så himla skönt och välbehövligt! I lördags åkte vi och firade lite jul hos mamma och Lelle med hans barn. Vi gjorde som ett vegansk julbord med bland annat falafels, ååååh vad gott det var! Lelles son är nämligen vegan.
Söndagen spenderades hos Rs päron igen men denna gång med hans morfar, morbror med familj och hans två bröder med familj 😊.
Har inte tagit några julbilder med mobilen haha tråkigt för er 😉.
Men har denna Hahah...
Dem tre minsta i familjen ❤️. 

Hej tomtegubbar


Julen har varit fullt ös non stop, men mysig. Ganska skönt dock att det bara är jul 1 gång om året 😉. Ska dra hela faderullan lej för er senare, nu är jag slut som mamma, blivande fru och matte så ska krypa ner under täcket och få lite sömn innan Thor vaknar och är hungrig igen ❤️. 

God jul mina vänner!

Nu ska vi in och trängas med resten av Uppsala och lite därtill. Först tänkte vi inte åka in idag MEN såklart vi kom på i nästa sekund att vi hade glömt lite grejor till den magiska dagen imorgon! Så här ska knuffas och buffas 😉. 
Önskar er alla en god jul idag ifall att jag av någon bra anledning inte gör det under dessa mysiga dagar ❤️. 
"GOD JUL" ❤️❤️❤️. Tjing!