Tiden flyger iväg

Ärligt talat jag vet verkligen inte vart denna vecka tagit vägen? Fredag imorgon liksom???? 
Dagarna har gått in i varandra så just nu minns jag inte ens vad vi gjorde i måndags. Illa! Haha. I tisdags åkte jag och Heimer till Martina och Leo 😄. Heimer däckade i bilen påväg hem vilket säger allt 😉. 
Igår var vi i skolan hela dagen, JUSTE jag och min vapendragare klarade omtentan 😄😄😄!!! YEAY! Så skönt att det blev gjort! 
Och idag hör och häpna har jag och min andra hälft gymmat. Japp, faktiskt helt sant! Så skönt! Känner mig dock lite slut i höfterna hehe, men det är sånt man får ta i den här branschen 😜. Vi passade även på att handla innan vi drog hem, vädret har ju varit på topp idag.
Var sedan ut med dessa tre i skogen och Heimer ramlade in i nässlorna... Lillen då haha ❤️. Men smörjde på en aloe Vera gel och smack var det onda borta 😄. 
Han somnade utan vaggning eller välling för en stund sen vilket är ytterst sällan... trött grabb med andra ord❤️.

Hej hopp gummisnopp

Fick till ett 7-12 och sedan 14-21 pass idag. Var hemma hos mamma för lunch ❤️. Och även om dagen varit rätt stabil och flutit på på jobbet känner jag mig just nu mör i kroppen och knoppen med för den delen. Sängen känns alldeles för härlig att ligga i nu! Hoppas ni haft en bra söndag! Jag har haft tur att få jobba med rätt folk. Jag brukar kunna jobba med alla, inget mer med det, men självklart föredrar jag vissa och vissa har man mer gemensamt med och vet vart man har varandra och då blir allt mycket roligare och tiden går fort. Precis som det ska vara ❤️😊! 

Nu är jag ledig två dagar sen skola onsdag och ledig två dagar till för att sedan jobba 7-21 och på den stora vilodagen är jag ledig igen 😄. Soft vecka, men har ändå tusen saker jag måste göra och minst lika många om inte fler som jag vill göra 😄. 

Mina pojkar.

Tänk att vi ska bli föräldrar igen! Få ett till litet underbart mirakel ❤️!
(Gammal bild på grabbarna "gubbarna" grus ❤️). Vad vore jag utan mina 2 (snart 3) pojkar och vår lilla lurviga tös? Älskar er så det gör ont. Ont på ett underbart sätt. Sådär så du knappt vet vart du ska ta vägen.