"Vill du veta en sak... jag älskar dig"

Har haft en grym vecka! Vaccinerat oss mot gula febern (sen visade det sig att vi kommer vara i det mest malaria drabbade området i hela Sydafrika... hur lyckas vi alltid är då min fråga?), umgåtts med vänner, förutom donken har jag ätit underbart god mat (då jag har "turen" att ha en karl som är utbildad kock!), pussat på min pöjk och bara myst. Började dock veckan med att vara sjuk men efter många huskurer så känner jag mig frisk trots allt. Och imorgon smäller det! Jag, Sofie, pappa, Martin och så födelsedagsbarnet R ska gå en äventyrsbana i Fjällnora! Hoppas det blir kul, är ju dock över 10 m upp i luften. Neeej gud så spännande! R blev i alla fall sjukt nöjd med sin present.
Efter hela kalaset bär det av mot Märsta och sen någon gång där vid ett tiden tar jag och Sofie natt pendeln till Stockholm... ja ni... KRAKOW VÄNTAR PÅ OSS!!! Taggad till tusen!
 
Sitter nu på jobbet, slutar vid 21 sen kommer mitt livs kärlek och möter upp mig. Imorgon blir det bullbak, Malin kommer förbi en sväng, efter det kör vi! Höres.

En dag ska ni få höra alla historier. Men inte idag.

Har bakat kladdkaka med digistive, sååå himla gott! Beställde även resförsäkring för 2 800 kr, mindre roligt men väldigt behövligt! Ska strax dra mig mot staden och få bort så mycket av det slitna håret som möjligt, umgås lite med Sara som tydligen bytt namn till Alice helt, och sen åka hem och pussa på min karl som fyller 24 nu på onsdag.
Universals studios - LA.
Om Ben & Jerry´s ändå vore lite billigare... fast tur är väl det kanske, haha skulle väl rulla fram annars!

Yes... I think bad thoughts... don´t you?

Har haft turen hela sommaren och hållt mig frisk. Ett under egentligen med tanke på hur mycket baciller det hoppar runt på jobbet. Men nu är nog den turen över. Usch så min näsa rinner, halsen gör ont. Känner ingen smak vilket är helt värdelöst. 

Till något roligare. Har suttit nu hela kvällen och laddat över låtar till min iPhone och satan i gatan så mycket bra låtar jag fört över! Kommer nog vara ganska osocial framöver ;)!
Skulle ha jobbat ett extra pass imorgon men hoppar över det. Måste vila upp mig lite till. Dock ska jag in och klippa mig, sen träffa Sara... åka till Karln. På tisdag är det dags för vaccination och allt vad det innebär. Tror även att jag och R ska på bio, sen är resten av veckan lika fullspäckad. Återkommer när jag får lite tid över. Tjooheej!