Sjukstuga

Här hemma har vi sjukstuga. Började förra torsdagen med att Thor fick nått sablans virus och det har snart drabbat hos alla 😞!!!! Blääää!!! Min hals började bränna igår kväll så det är bara att vänta ut detta skit. Birk vaknade strax innan 00.00 igår pga hosta och snor och somnade inte om förens vid 02 igen.... och mellan 22-00 vände och vred han sig och hostade så ja idag känner man att man lever. Thor börjar äntligen bli pigg och bättre efter att bokstavligen varit ett vandrande lik i snart en vecka. Mamma hjärtat blöder. Heimer hostar och snorar men har inte haft någon feber som de andra två. Vi har hållt oss hemma nu sen i torsdags och rastlösheten är stor 😂. 


Min kärlek gav mig blommor i måndags, på vår bröllopsdag, eller ja han gör ju det varje månad 😍. Så inte bröllopsdag bokstavligen men ni fattar. Jättegulligt ❤️.
Vi skulle åkt till Kungsängen imorgon där min bror Martin gör lumpen men med familjens skick blir det nog inte så. Malin skulle också komma över på söndag men det är nog inte heller aktuellt.... bara att vila och lata hos hela helgen så att vi kan starta nästa vecka på bästa vis 😊! 

Kommentera här: