Adventsmys med lussebullar

Har haft en heldag hos mamma, jag och Birk ❤️. Rickard åkte med Heimer, Thor och hundarna till Märsta för julbak. Jag behövde verkligen förbereda inför examination seminariumet som jag har nu på tisdag.... Så frågade mamma om jag och Birk kunde hänga där så hon kunde passa honom så kunde R få lite egentid med dom andra två vildarna ❤️.
Vi har ätit god mat, snackat skit, ätit på tok för många lussebullar.... imorgon börjar mitt nya liv. Ni vet det är ju snart jul såååå 😂😂, himla bra tid att börja i 😉. Plugget... Alltså detta med lagar är jag så ointresserad av. Såklart att det är viktigt men ja tråkigt 😂. Vi läser just nu organisation och arbetsledning. Har 4 examinerande STORA uppgifter som ska fixas. Men det löser sig 😀. Säger vi. Får som sagt se hur jag gör med skolan i vår. Men är ju på mållinjen nu. Tar examen i juni om jag fixar allt. Vore coolt. Inte för att ja känner mig som en specialist haha nej nej nej men denna utbildning har gett mycket. Det är verkligen svårt att jobba som kommun sjuksköterska. Eller ja svårt att jobba som sjuksköterska generellt men just inom kommun är du väldigt ensam och måste fatta många beslut själv. Du har ingen läkare nära och ibland inte ens en kollega att rådfråga med. Sen finns ju telefon, tack och lov 😂. Men en liten felbeskrivning eller missförstånd eller dylikt kan ju få konsekvenser. Glad att jag hoppade på denna spec. utbildning och galet att det snart gått 2 år.


Dessa lussebullar alltså. Crush på dom 💕. I särklass de bästa lussebullarna!!! Mums. 
Birk och Thor är hostiga och lite snoriga men mest hostiga. Thor höll mig vaken inatt med sin hosta, min guldklimp 😔💕.. Stackarn! ❤️
Får se om de är dagis dugliga imorgon eller om jag blir hemma med dom. Känslan när man inte har tid att jobba och heller inte tid att vara hemma 😂😂😂... Ni som fattar ni fattar. Jag funderar kring hur många procent jag ska jobba framöver. Drömmen vore att kunna  välja när man ville jobba men få lika mycket lön ändå haha 😂. Rickard du får gärna bli rik så jag kan bli din hemmafru 💕... Blink blink. Nej men alltså ja hemmafru när man känner för det 😉. Någon vecka här, någon dag där, någon månad där osv 👌🏻. Lyxigt 😊. Drömma måste man ju få göra. Nej men jag ska nog gå ner i tid kanske till sommaren, men vi får se. Mycket som ska klaffa.
Natti! ❤️ 

Kommentera här: